GROENDAKEN

Veel meer dan een sierraad voor uw woning of bedrijf…

Vlaanderen kent een onstuitbare opmars van groendaken voor bedrijven en woningen. En het is beslist geen toeval dat steeds meer mensen de groendaken ontdekken.

Ervaar ook de voordelen van een groendak:

  • Decoratief, een mooi sieraad voor uw bedrijfspand of woning
  • Warmte-isolatie: uw woning of bedrijfspand blijft warmer in de winter en koeler in de zomer. Wonen wordt comfortabeler en u bespaart kosten op uw energierekening
  • Geluidsisolatie: een groendak dempt het geluid, dat is extra handig in drukke stedelijke gebieden
  • Een groendak is duurzaam: Het werkt als een natuurlijke buffer voor regenwater en draagt bij aan de zuivering van de lucht
  • Een groendak biedt bescherming tegen weersinvloeden en daardoor wordt de levensduur van uw dak verlengd.

Erkende verdeler van EMC Greenroofs

Reumers Tuinwerken is een erkende leverancier van EMC Greenroofs, een Belgische bedrijf in Ruislede te West-Vlaanderen dat alles in huis heeft om groendaken toe te passen op uw woning of bedrijf. Daarbij gaat het om intensieve groendaken (daktuin) en extensieve groendaken (een groendak dat weinig onderhoud nodig heeft).

Ondersteuning bij subsidieaanvraag

Om de aanleg van groendaken te steunen, zijn er subsidies mogelijk via de regeling ‘Milieu als opstap voor duurzame ontwikkeling’. De regels verschillen per gemeente. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

ENKELE VOORBEELDEN

CONTACTEER ONS

Wat zijn uw tuinwensen? Twijfel niet en neem contact met ons op

Vertel ons wat uw tuinwensen zijn! Twijfel niet om contact op te nemen met Wouter Reumers +32(0)495 61 90 80 of kantoor +32(0)89 85 21 79. Mailen kan u ons via onderstaande link.