TUINWERKEN REUMERS

Uw tuin: van droom tot werkelijkheid

Wilt u een strakke tuin, of houdt u juist van een klassieke weelderige tuin? Tuinwerken Reumers, gelegen op Industrieterrein Vostert in Bree, heeft al sinds 1995 een ijzersterke reputatie in de totaalaanleg van een tuin die altijd perfect past bij uw woning of bedrijfspand.

Naast de integrale aanpak van een volledige tuin, kunt u bij Tuinwerken Reumers ook terecht voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden. Denk aan deskundig tuinonderhoud, een nieuw fris gazon, een fraaie vijver, een prachtige oprit of een mooi terras.

Maatwerk, service en aandacht voor kwaliteit

Uw wensen, voorkeuren en verwachtingen vormen de basis van iedere Reumers-tuin. Door onze ervaring in combinatie met actuele vakkennis komt Tuinwerken Reumers tot verrassende, passende oplossingen.

Uw tuinspecialist in totaalaanleg

Reumers blinkt uit in totaalprojecten. Bij één vertrouwd adres kunt u terecht voor het ontwerp, totaalaanleg en onderhoud van uw tuin. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in groendaken. Hierdoor kunnen we iedere klus klaren. Groot of klein? Dat maakt niet uit.

Tuinaanleg is inclusief:

  • klinkerwerken
  • kasseiwerken
  • groenvoorzieningen
  • waterpartijen
  • groendaken

BLOEIEND BEDRIJF SINDS 1995

 “We zijn klein begonnen, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een gezond bedrijf met vijftien geschoolde medewerkers.”

Zaakvoerder Wouter Reumers start in 1995 met Tuinwerken Reumers. “We zijn klein begonnen, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een gezond bedrijf met vijftien geschoolde medewerkers.”

Wouter Reumers is nog steeds dagelijks in de tuinen aanwezig. “Een bewuste keuze. Ik weet precies wat er speelt. Zo garanderen we de topkwaliteit waarin elk detail tot in het kleinste puntje is verzorgd. Daarnaast is onze planning van werkzaamheden altijd realistisch en betrouwbaar. Bovendien hebt u als klant een duidelijk aanspreekpunt. Ik ben altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en eventuele problemen lossen we meteen op.”

groenvoorziening-tuinwerken Reumers

Tuinaanleg

bestrating-tuinerken Reumers

Bestrating

waterpartijen-tuinwerken Reumers

Waterpartijen

INSPIRATIE

Boordevol inspiratie in onze toontuin

Tuinwerken Reumers is voortdurend in ontwikkeling. In 2015 opende Wouter Reumers een nieuw bedrijfspand met uitgebreide showtuin op Industrieterrein Vostert in Bree. Hier kunt u volop inspiratie opdoen om de passende klinkers of tegels voor uw tuin te kiezen. Bovendien krijgt u in de Reumers Toontuin een goede indruk van ons aanbod in kunstgras en groendaken. En natuurlijk kunt u rekenen op het Reumers-advies: onze specialisten geven de informatie en adviezen die u nodig hebt om de beste keuze te maken.

 

SCHERPE PRIJS

Door slim te werken kunnen we deze totaalprojecten aanbieden tegen een scherpe prijs

tuinaanleg-vijver-Tuinwerken Reumers

Onze aandacht voor kwaliteit blijkt uit de grondige voorbereiding, de gebruikte materialen met een selectie van veelal Belgische kwaliteitsmerken en de nauwgezette planning en correcte uitvoering. Wouter Reumers ziet er zelf op toe dat de afwerking tot in de kleinste details in orde is. Natuurlijk laten we alles proper achter. Door slim te werken kunnen we deze totaalprojecten aanbieden tegen een scherpe prijs.