TUINAANLEG

Van droom tot werkelijkheid

Wij verzorgen uw tuinaanleg van A tot Z. Na uw goedkeuring kan de schop de grond in! Wij maken een realistische, strakke planning om de tuin zo snel mogelijk aan te leggen. Alles gaat in goed overleg en door onze duidelijke afspraken weet u precies wat u mag verwachten. We doen er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken en na afloop van de werkzaamheden zorgen we ervoor dat uw tuin tot in de puntjes is verzorgd.

Veelzijdig: totale afwerking voor juiste sfeer

We zijn gespecialiseerd in de totale afwerking en inrichting van uw tuin, of het nu om een kleine stadstuin of een grote bedrijfstuin gaat maakt niet uit. We hebben alles in huis om de juiste sfeer te creëren.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klinker- en terraswerk
  • Groenaanleg (bloemen, planten en bomen)
  • Waterpartijen, watermuurtjes en vijvers
  • Alle mogelijke omheiningen, zoals sierlijke hekwerken en tuinschuttingen
  • Accessoires en alles op het gebied van tuindecoratie, zoals tuinpotten, pergola’s, tuinmeubelen, brievenbussen enzovoort
  • Sproei-installaties
  • Kunstgras

CONTACTEER ONS

Wat zijn uw tuinwensen? Twijfel niet en neem contact met ons op

Vertel ons wat uw tuinwensen zijn! Twijfel niet om contact op te nemen met Wouter Reumers +32(0)495 61 90 80 of kantoor +32(0)89 85 21 79. Mailen kan u ons via onderstaande link.

KWALITEITSMERKEN

De aandacht voor kwaliteit blijkt uit onze keuze voor kwaliteitsmerken. Deze zijn veelal van Belgische oorsprong, bijvoorbeeld:

Tuinwerken Reumers is een erkende partner voor Ebema-tegels

Onder de merknaam Stone&Style ontwikkelt en produceert Ebema vanuit Zutendaal en Rijkevorsel een uitgebreid en trendsettend gamma tegels en klinkers voor tuinen en terrassen. Stone&Style draagt bij aan de nostalgische uitstraling van uw tuin, maar ook voor de afwerking van een strakke designtuin zijn er volop mogelijkheden. Bovendien zijn de tegels en klinkers slijt- en kleurvast. U kunt er dus vele jaren van genieten.

Tuinwerken Reumers is een exclusieve topverdeler van ForGrass kunstgras

Het uitgebreide kunstgrasgamma van ForGrass uit Nevele bestaat uit twaalf verschillende types kunstgras. Er is dus altijd een ForGrass-vinding die bij uw tuin past. In onze uitgebreide toontuin kunt u volop inspiratie opdoen, zodat u de juiste keuze maakt.

Alle kunstgrassen zijn volledig vrij van zware metalen of giftige stoffen en ForGrass voldoet aan de strengste Europese normen. Bovendien gaat kunstgras van ForGrass gegarandeerd 10 jaar mee.