ONDERHOUD

Uw tuin altijd in topconditie

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. De specialisten van Tuinwerken Reumers zorgen ervoor dat u nergens aan hoeft te denken. Iedere tuinliefhebber kan bij ons terecht. Het is beslist niet nodig dat u uw door ons liet ontwerpen.

Onderhoudsschema op maat

In nauw overleg stellen we met u een passend onderhoudsprogramma samen. Aan alles wordt gedacht, zoals het maaien van het gras, snoeiwerkzaamheden en het wieden van onkruid. Indien nodig zorgen we ook dat het tuinafval op de juiste manier wordt afgevoerd.

Aandacht voor duurzaamheid

We besteden veel aandacht aan duurzaamheid. Voor de reiniging van terrassen gebruiken we bijvoorbeeld alleen biologische producten, die volledig afbreekbaar zijn. We bezitten verder een Fytolicentie van de Vlaamse overheid, dit is een kenniscertificaat voor het professionele gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

REFERENTIES

Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van Tuinwerken Reumers

Iedere tuin van Reumers Tuinwerken is uniek. We herhalen niet telkens het zelfde truucje, maar ontwerpen een tuin die past bij de wensen van onze klanten. Hier vindt u een selectie van voorbeelden van gerealiseerde tuinen die we voor tevreden bedrijven en particulieren mochten uitvoeren. Deze dwarsdoorsnede uit ons portfolio toont onze enorme veelzijdigheid.

CONTACTEER ONS

Wat zijn uw tuinwensen? Twijfel niet en neem contact met ons op

Vertel ons wat uw tuinwensen zijn! Twijfel niet om contact op te nemen met Wouter Reumers +32(0)495 61 90 80 of kantoor +32(0)89 85 21 79. Mailen kan u ons via onderstaande link.